SHITET

Artikuj

 

Makina qepese PFAFF per industrine fason (kepuce)

  • Makina qepese 1 agshe edhe 2 ageshe PFAFF

Cmimi i shitjes eshte 30.000 leke perfhisre tvsh per te dyja modelet.

Macchina cucire 1

Spaccapelli per industrine fason (kepuce)

Spaccapelli CAMOGA / CAMARB , makineri qe sherben per zvogelimin e spesorit te lekures

  • 1 cope Spaccapelli CAMOGA CN403-412 e vitit 1993 me vlere 2.400 euro perfshire tvsh
  • 2 cope Spaccapelli CAMARB BR-4200-A te vitit 2018 me vlere 12.000 euro perfshire tvsh
Spaccapelli 1
Spaccapelli 2

Rampa ngarkimi te kompletuara me sistem hidraulik

Albaco Shoes disponon per shitje 4 rampa ngarkese te kompletuara me sistem hidraulik 2000 mm x gjatesi dhe 1600 mm gjeresi, kapaciteti mbajtes eshte 5000 kg. Shitet me koston e 700,00 Euro pa tvsh per secilen. Mallrat jane ne gjendje shume te mire. Termat e shitjes jane: transporti do te paguhet nga blerësi, parapagim, disponueshmeria e menjëhershme.

Rampa 1

Makineri qe sherben per mbledhjen ne tub te pelhurave

Makineria lejon që pëlhurat të zhvishen dhe të mbështillen në një tub kartoni ne forme bobine dhe gjithashtu te behet matja e tyre

  • Per menyren se si funksionon nje maikeri e tille

Cmimi i shitjes eshte 1.500 euro pa tvsh.

Avvolgitore 1

Motopompe LOWARA per sistem antizjarr

Grup motopompe te perdorur te markes LOWARA Model DFHFF 100-250. Motopompa ka sherbyer per sistemin antizjarr. Grupi i motopompes eshte i perbere nga:

  • Motorri diezel i asembluar nga marka Italiane VM Motori me fuqi 110kw dhe 3000 rot/min
  • Pompa LOWARA me fuqi 2.2kw

Cmimi i shitjes eshte 2.500 euro pa tvsh.

Motopompa 1

Frigorifer per industrine fason (kepuce)

2 cope frigorifer industrial te markes italiane ELETTRONICA BC model VTR per manovi prodhimi kepucesh. Frigoriferet jane praktikisht te rinj.

Cmimi i shitjes eshte 1.860.000 leke te rinj pa tvsh.

Frigorifero 1

Placcatrice per industrine fason (kepuce)

Placcatrice (Timbratrice) e markes Italiane BANF Modeli P 140 e vitit 2005 me force shtypese deri ne 140 ton. Makina mund te perdoret per stampim dhe prerje te materialeve të natyrave te ndryshme, lekure, sintetike, derivate, etj.

Cmimi i shitjes 1.000 euro pa tvsh.

Placcatrice 1

RASAFILI per industrine fason

Rasafili GLOBAL TM-170 është një mekanizëm i furnizuar me 2 koka prerëse të lidhura me një aspirator me një tub 2 metra, që përdoret për të hequr fijet e mbetura në rrobat gati te paketuara. Sistemi i thithjes përfshin një pajisje për zbrazjen e shpejtë të qeses. Kur koka kalohet në rroba, ajo thith fijet e prera, duke lënë një produkt të pastër dhe perfekt të paraqitshëm.

Cmimi i shitjes se makinerise eshte 52.500 leke perfshire tvsh.

Rasafili 1

PIEGATASCHE per industrine fason

PIEGATASCHE modeli UNIVAPOR, makineri e prodhimit Italian te firmes METALMECCANICA e vitit 2014. Makineria sherben per palosjen automatike te xhepave te pantallonave ose xhaketave. Makineria eshte 2500 W, 220V dhe 1,4 A dhe punon ne presionin 8 bar.

Cmimi i shitjes se makinerise eshte 195.000 leke perfshire tvsh.

Piegatasche 1

Makineri Rivettatrice per industrine fason (kepuce)

  • Rivettatrice automatica (per vendosjen e precinave) te markes Italiane SPS model 85-11-PN-AR
  • Applicavis Fast (per vendosjen e precinave) te markes Italiane SPS model 97 VIS-E-10

Makinerite jane prodhime te viteve 1998- 1999. Cmimi i shitjes eshte 150 euro pa tvsh per cope.

Rivettatrice 1

Çelë e tensionit te larte

Çelë e markes italiane Alfa Standard S.p.a. e vitit 2002 me tonsion nominal 24KV dhe rryme nominale 630A dhe nivel izolimi 50/125 KV

Cmimi i shitjes 620.000 leke pa tvsh.

Interruttore 1

Tunnel essiccatore per industrine fason (kepuce)

2 cope Tunnel Essiccatore industrial te markes italiane ELETTRONICA BC model VTA per manovi prodhimi kepucesh. Makinerite jane praktikisht te rinj.

Cmimi i shitjes eshte 868.000 leke te rinj pa tvsh

Essiccatore 1

Opel Zafira

Opel Zafira , viti i prodhimit 2001 me motorr nafte 2.0 me kamio manuale me 5 marshe. Makina eshte 6+1 vendeshe.

Cmimi i shitjes se makines eshte 2400 euro perfshire tvsh

Automobile 1

Na Kontaktoni