REDFIRE

PALMA: lëkurë prej kore gjedhi
PJESA E PASME: lëkurë prej kore gjedhi
KELLEFI: 100% pambuk, fije prej aramide
MBROJTJA: mbrojtje nga nxehtësia ose/dhe zjarri, mbrojtje per mekanike te rende, punë Welding,
MASAT/NUMRAT 10(XL)
GJATESIA 35cm

SHËNIMIN:

ISOCUT

MATERIALI: poliretan
KELLEFI: UHMWPE, çelik inoks, poliestër, elastan
PARAQITJA: 13
MBROJTJA: mbrojtje nga prerjet - Nivelli F (TDM Test),
MASAT/NUMRAT 8(M) 9(L) 10(XL) 11(XXL)
GJATESIA 24cm 25cm 26cm 27cm

SHËNIMIN:

METAL PRO-NIT

MATERIALI: nitrile
KELLEFI: fibra aramide DuPont™ Kevlar® të përforcuar me filamente metalikë
PARAQITJA: 10
MBROJTJA: mbrojtje nga nxehtësia ose/dhe zjarri, mbrojtje nga prerjet - Nivelli E (TDM Test), mbrojtje per mekanike te rende,
MASAT/NUMRAT 8(M) 9(L) 10(XL) 11(XXL)
GJATESIA 25cm 26cm 27cm 28cm

SHËNIMIN:

CARVER

MATERIALI: poliretan
KELLEFI: thurje prej polietileni HDPE, NEXTOFIL, poliestër, nejlon, elastan
PARAQITJA: 13
MBROJTJA: mbrojtje nga prerjet - Nivelli D (TDM Test),
MASAT/NUMRAT 6(XS) 7(S) 8(M) 9(L) 10(XL) 11(XXL)
GJATESIA 22cm 23cm 24cm 25cm 26cm 27cm

SHËNIMIN:SILCUT

MATERIALI: poliretan
KELLEFI: NEXTOFIL, najlon
PARAQITJA: 13
MBROJTJA: mbrojtje nga prerjet - Nivelli B (TDM Test),
MASAT/NUMRAT 7(S) 8(M) 9(L) 10(XL) 11(XXL)
GJATESIA 23cm 24cm 25cm 26cm 27cm

SHËNIMIN:

DAPPLED

MATERIALI: nitrile
KELLEFI: fibra aramide DuPont™ Kevlar®, filamente metalikë, poliestër
PARAQITJA: 10
MBROJTJA: mbrojtje nga prerjet - Nivelli 5 (Coup Test), mbrojtje per mekanike te rende,
MASAT/NUMRAT 8(M) 9(L) 10(XL)
GJATESIA 24cm 25cm 26cm

SHËNIMIN:

BYSAFE

MATERIALI: poliretan
KELLEFI: NYLOTEC, najlon, elastan
PARAQITJA: 15
MBROJTJA: mbrojtje nga prerjet - Nivelli B (TDM Test),
MASAT/NUMRAT 8(M) 9(L) 10(XL) 11(XXL)
GJATESIA 24cm 25cm 26cm 27cm

SHËNIMIN:

DUAL WARM

MATERIALI: lekure
KELLEFI: pambuk
MBROJTJA: mbrojtje nga i ftohti, mbrojtje per mekanike te rende,
MASAT/NUMRAT 8(M) 9(L) 10(XL) 11(XXL)
GJATESIA 23cm 24cm 25cm 26cm

SHËNIMIN:COLDEXT

MATERIALI: lekure
KELLEFI: pail/poliestër
MBROJTJA: mbrojtje nga i ftohti, mbrojtje per mekanike te lehte,
MASAT/NUMRAT 8(M) 9(L) 10(XL) 11(XXL)
GJATESIA 22cm 23cm 24cm 25cm

SHËNIMIN:

BRICKER

MATERIALI: látex
KELLEFI: akrilik
PARAQITJA: 10
MBROJTJA: mbrojtje nga nxehtësia ose/dhe zjarri, mbrojtje nga i ftohti,
MASAT/NUMRAT 8(M) 9(L) 10(XL) 11(XXL)
GJATESIA 24cm 25cm 26cm 27cm

SHËNIMIN:

CHEMITEK

MATERIALI: nitrile
FINISH BRENDSHËM: grumbullim
FINISH JASHTËM: ngjitje anesore diamond
TRAJTIM: i kloruar
TRASHËSIA: 0,40 mm (15 mil)
MBROJTJA: ushqimore, mbrojtje nga agjent kimik, mbrojtje per mekanike mesatare
MASAT/NUMRAT: 7-11 (S-XXL)
SHËNIMIN:

FANCY DUO

MATERIALI: neopren/latex
FINISH BRENDSHËM: grumbullim
FINISH JASHTËM: ngjitje anesore diamond
TRASHËSIA: 0,70 mm (28 mil)
MBROJTJA: ushqimore, mbrojtje nga agjent kimik, mbrojtje per mekanike mesatare
MASAT/NUMRAT: 7-11 (S-XXL)
SHËNIMIN:SKINPROOF

MATERIALI: nitrile
KELLEFI: nejlon/elastan
PARAQITJA: 15
MBROJTJA: mbrojtje per mekanike te rende,
MASAT/NUMRAT 8(M) 9(L) 10(XL) 11(XXL)
GJATESIA 24cm 25cm 26cm 27cm

SHËNIMIN:Página 2 de 2