LAND BIS S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Nubuck Pull-up i papershkrueshem
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

RIACE S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e perpunuar me vrima
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretani me densitet të dyfishtë
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Celik Inoks
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

RIGA S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e stampuar e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretani me densitet të dyfishtë
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Celik Inoks
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

TALLINN S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e stampuar e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretani me densitet të dyfishtë
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Celik Inoks
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:ELECTRICAL BIS SB E P WRU FO SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e stampuar e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU me rezistence te larte elektrike
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Pllake APT jo metalike - E pa depertueshme me rezistence te larte elektrike
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: 100% pa Metal, Mbeshtetje kunder perdredhjes
FUSHA E PËRDORIMIT: këpucë për elektricistët
MASAT/NUMRAT: 40 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

BOISE UK S3 WR CI HRO SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure fiore e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/Gome Nitrile rezistente ndaj temperatures deri ne +300°C (kontaktit 1 minute) dhe me efekt mbrojtes ne temperatura te ulta deri ne -25 °C
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbeshtetje kunder perdredhjes, Mbrojtje nga Ftohti, HRO, pa Metal, Mbrojtese e majes, Thinsulate™, Rezistente ndaj ujit
FUSHA E PËRDORIMIT: këpucë për ambiente të ftohta
MASAT/NUMRAT: 39 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

MONTI S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: TECHSHELL, pëlhurë inovative shumë e ashpër, rezistente ndaj konsumimit, e pa përshkueshme nga uji dhe me veti ajrosjeje
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: poliuretani/TPU me copëza gome të ricikluara
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

MEAZZA S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: MICROTECH i ajrosshem
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: poliuretani/TPU me copëza gome të ricikluara
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: DGUV 112 - 191
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:PETRI S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: pëlhurë BREATEX me thurje 3D, shumë e ajrosshme dhe MICROTECH
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: poliuretani/TPU me copëza gome të ricikluara
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: DGUV 112 - 191
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

MYKONOS ESD S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lëkure e papërshkueshme nga uji dhe pëlhurë e ajroseshme, rrezistente ndaj bulzave
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU me rezistence te ulet elektrike
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Pllake APT jo metalike - E pa depertueshme me rezistence te ulet elektrike
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbeshtetje kunder perdredhjes, ESD, pa Metal
FUSHA E PËRDORIMIT: këpucë për industrinë e mikroelektronikës
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

SKILL ESD S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: pëlhurë e ricikluar RE PET e përzier me qëndrueshmëri të lartë poliamide, i papërshkueshëm nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: XL EXTRALIGHT®
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Fibra Xhami, Jo metalike por me fibra xhami rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Pëlhurë me mbrojtje polietileni - Zero depërtim me rezistence te ulet elektrike
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: ESD, pa Metal
FUSHA E PËRDORIMIT: këpucë për industrinë e mikroelektronikës
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

ASPHALT S2 P HRO HI SRA

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e stampuar e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan me efekt mbrojtes ndaj te nxehtit/Gome Nitrile rezistente ndaj temperatures deri ne + 300°C (kontaktit 1 minute)
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Rezistente ndaj nxehtesise
FUSHA E PËRDORIMIT: këpucë për asfaltistët
MASAT/NUMRAT: 39 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:NO FLAME F2A CI HI3 SRC - A E P FO WRU WR CI HI HRO SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Fiore Ignifuga, e papershkrueshme nga uji, me mbrojtje ndaj prerjes
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Me gome nitrile perbrenda, rezistente deri ne +300°C (kontaktit 1 minute)
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbrojtje nga Ftohti, Me zinxhir, Rezistente ndaj nxehtesise, HRO, Lekure Italiane, Mbrojtese ndaj motorsharrave me zinxhir, Mbrojtese e majes, Rezistente ndaj ujit
FUSHA E PËRDORIMIT: këpucë kundër zjarrit për në pyje, këpucë për zjarrfikësit
MASAT/NUMRAT: 38 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

CADMO WHITE S2 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: NEWTECH i ajrosshem dhe i papershkueshem nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan monodensitet kunder rreshqitjes me formule ultra te lehte
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
FUSHA E PËRDORIMIT: këpucë për industrinë ushqimore, këpucë për industrinë spitalore
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

EUCLIDE O2 SRC FO

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure fiore e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan monodensitet, formule ultra te lehte
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: 100% pa Metal
FUSHA E PËRDORIMIT: këpucë për ushtrinë, këpucë për shërbime, këpucë për uniforma
MASAT/NUMRAT: 39 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

HUNTER S5 CI SRC

KAMBALE: Poliuretan me efekt mbrojtes ndaj te ftohtit, antibakterial, rezistent deri ne -25°C
PJESA E POSHTME E SHOLLES: TPU rezistent deri ne -25°C
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Celik Inoks
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbrojtje nga Ftohti, Prodhuar ne Itali, Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:Página 1 de 8