DELIA S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lëkure fiore e papërshkueshme nga uji dhe pëlhurë e ajroseshme
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbeshtetje kunder perdredhjes, pa Metal
MASAT/NUMRAT: 36 - 42
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

WANDA S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lëkure fiore e papërshkueshme nga uji dhe pëlhurë e ajroseshme
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbeshtetje kunder perdredhjes, pa Metal
MASAT/NUMRAT: 36 - 42
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

ECLYPSE S5 SRC

KAMBALE: PVC Ergo-Nitril
PJESA E POSHTME E SHOLLES: PVC Ergo-nitril
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Celik Inoks
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Në përputhje me Rregulloren, Prodhuar ne Itali, Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

TYPHOON BLUE/RED S5 SRC

KAMBALE: PVC Ergo-Nitril
PJESA E POSHTME E SHOLLES: PVC Ergo-nitril
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Celik Inoks
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Në përputhje me Rregulloren, Prodhuar ne Itali, Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:TANKER S5 CI SRC

KAMBALE: Poliuretan me efekt mbrojtes ndaj te ftohtit, antibakterial, rezistent deri ne -25°C
PJESA E POSHTME E SHOLLES: Poliuretan me efekt mbrojtes ndaj te ftohtit, antibakterial, rezistent deri ne -25°C
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Celik Inoks
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbrojtje nga Ftohti, Prodhuar ne Itali, Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

THERMIC D.GREEN S5 CI HRO CR AN M SRC

KAMBALE: Poliuretan me efekt mbrojtes ndaj te ftohtit, antibakterial, rezistent deri ne -25°C
PJESA E BRËNDSHME E SHOLLËS: Poliuretan me efekt mbrojtes ndaj te ftohtit, antibakterial, rezistent deri ne -25°C
PJESA E POSHTME E SHOLLES: Gome Nitrile rezistente ndaj temperatures deri ne +300°C (kontaktit 1 minute) dhe me efekt mbrojtes ne temperatura te ulta deri ne -25 °C
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Fibra Xhami, Jo metalike por me fibra xhami rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbrojtja e kyçit të këmbës, Mbrojtje nga Ftohti, Rezistente ndaj prerjes, HRO, Prodhuar ne Itali, pa Metal, Mbrojtese metatarsale prej 100 J, Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 38 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:Página 7 de 7