BOTTICELLI BLUE S3 WR SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Kamoshi, e padepertueshme nga uji dhe dhe Pelhure BREATEX me teksture 3D, me ajrosje te larte
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbeshtetje kunder perdredhjes, DGUV 112 - 191, Lekure Italiane, Membrane GORE-TEX®, pa Metal, Rezistente ndaj ujit
MASAT/NUMRAT: 39 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

FIRE STOP O3 WR HI CI HRO SRC FO

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Fiore Ignifuga, e papershkrueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Me gome nitrile perbrenda, rezistente deri ne +300°C (kontaktit 1 minute)
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbrojtje nga Ftohti, Rezistente ndaj nxehtesise, HRO, Lekure Italiane, Rezistente ndaj ujit
MASAT/NUMRAT: 40 - 46
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

NO FLAME F2A CI HI3 SRC - A E P FO WRU WR CI HI HRO SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Fiore Ignifuga, e papershkrueshme nga uji, me mbrojtje ndaj prerjes
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Me gome nitrile perbrenda, rezistente deri ne +300°C (kontaktit 1 minute)
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbrojtje nga Ftohti, Me zinxhir, Rezistente ndaj nxehtesise, HRO, Lekure Italiane, Mbrojtese ndaj motorsharrave me zinxhir, Mbrojtese e majes, Rezistente ndaj ujit
MASAT/NUMRAT: 38 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

ASPHALT S2 P HRO HI SRA

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e stampuar e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan me efekt mbrojtes ndaj te nxehtit/Gome Nitrile rezistente ndaj temperatures deri ne + 300°C (kontaktit 1 minute)
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Rezistente ndaj nxehtesise
MASAT/NUMRAT: 39 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:CADMO WHITE S2 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: NEWTECH i ajrosshem dhe i papershkueshem nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan monodensitet kunder rreshqitjes me formule ultra te lehte
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

NERONE WHITE S1 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: MICROTECH i ajrosshem
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan monodensitet kunder rreshqitjes me formule ultra te lehte
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

TALOS WHITE O2 SRC FO

PJESA E SIPERME E KEPUCES: NEWTECH i ajrosshem dhe i papershkueshem nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan monodensitet kunder rreshqitjes me formule ultra te lehte
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: 100% pa Metal, Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 35 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

ITACA BLACK S2 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: NEWTECH i ajrosshem dhe i papershkueshem nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan monodensitet kunder rreshqitjes me formule ultra te lehte
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:LAMAR BLACK S2 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: NEWTECH i ajrosshem dhe i papershkueshem nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan monodensitet kunder rreshqitjes me formule ultra te lehte
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

NERONE BLACK S1 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: MICROTECH i ajrosshem
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan monodensitet kunder rreshqitjes me formule ultra te lehte
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 36 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

TALOS BLACK O2 SRC FO

PJESA E SIPERME E KEPUCES: NEWTECH i ajrosshem dhe i papershkueshem nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan monodensitet kunder rreshqitjes me formule ultra te lehte
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: 100% pa Metal, Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

COULOMB S2 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure fiore e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan monodensitet, formule ultra te lehte
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
MASAT/NUMRAT: 39 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:TOKUI BLACK S3 CI SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: ECOLORICA®; e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretani densitet të dyfishtë - FORMULA SOFT
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: 100% pa Metal, Rezistente ndaj kimikateve, Mbrojtje nga Ftohti
MASAT/NUMRAT: 40 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

EUCLIDE O2 SRC FO

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure fiore e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan monodensitet, formule ultra te lehte
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: 100% pa Metal
MASAT/NUMRAT: 39 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

INGRID BLACK S2 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan monodensitet kunder rreshqitjes me formule ultra te lehte
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 35 - 42
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

ALICE S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Nubuck i papershkrueshem
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Lekure Italiane
MASAT/NUMRAT: 35 -41
PJESA E POSHTME E SHOLLES:Página 6 de 7