AYAMA MUD S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e perpunuar me vrima
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Fibra Xhami, Jo metalike por me fibra xhami rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Pëlhurë me mbrojtje polietileni - Zero depërtim
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Lekure Italiane, pa Metal
MASAT/NUMRAT: 39 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

LAND BIS S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Nubuck Pull-up i papershkrueshem
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

KAIBAB BIS S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Nubuck i papershkrueshem
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Lekure Italiane
MASAT/NUMRAT: 37 -47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

LA MARMORA S3 HRO SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e stampuar e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Pulieretan/Gome Nitrile rezistente ndaj temperatures deri ne +300°C (kontaktit 1 minute)
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: HRO
MASAT/NUMRAT: 40 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:BUILDING BIS UK S3 HRO SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e stampuar e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Pulieretan/Gome Nitrile rezistente ndaj temperatures deri ne +300°C (kontaktit 1 minute)
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Celik Inoks
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbeshtetje kunder perdredhjes, HRO, Mbrojtese e majes
MASAT/NUMRAT: 40 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

BOISE UK S3 WR CI HRO SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure fiore e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/Gome Nitrile rezistente ndaj temperatures deri ne +300°C (kontaktit 1 minute) dhe me efekt mbrojtes ne temperatura te ulta deri ne -25 °C
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbeshtetje kunder perdredhjes, Mbrojtje nga Ftohti, HRO, pa Metal , Mbrojtese e majes, Thinsulate™, Rezistente ndaj ujit
MASAT/NUMRAT: 39 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

ANNAR S3 WR CI HRO SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lëkure e papërshkueshme nga uji per temperatura te uleta
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan me efekt mbrojtes ndaj te ftohtit/Gome Nitrile rezistente ndaj temperatures deri ne + 300°C (kontaktit 1 minute) dhe me efekt mbrojtes ne temperatura te ulta deri ne -25 °C
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbeshtetje kunder perdredhjes, Mbrojtje nga Ftohti, HRO, Lekure Italiane, Thinsulate™, Rezistente ndaj ujit
MASAT/NUMRAT: 39 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

GUADARRAMA S3 HI CI HRO SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Nubuck Pull-up i papershkrueshem
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: E qepur per se brendshmi ne gome nitrile re4zistente deri ne +300°C (kontaktit 1 minute)
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbeshtetje kunder perdredhjes, Mbrojtje nga Ftohti, Rezistente ndaj nxehtesise, HRO, Sholle e qepur
MASAT/NUMRAT: 40 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:KEVIN SB E A FO SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: ECOLORICA®; e papershkueshme nga uji me vrima
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan monodensitet kunder rreshqitjes me formule ultra te lehte
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 35 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

JASON BLACK SB E A FO SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: MICROTECH i ajrosshem
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan monodensitet kunder rreshqitjes me formule ultra te lehte
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 35 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

SUMMIT UK S3 WR SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Nubuck i papershkueshem nga uji dhe nejlon CORDURA®
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretani me densitet të dyfishtë
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbrojtese e majes, Rezistente ndaj ujit
MASAT/NUMRAT: 39 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

PARKOUR O2 WR SRC FO

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Nubuck Pull-up i papershkrueshem
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretani me densitet të dyfishtë
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Rezistente ndaj ujit
MASAT/NUMRAT: 40 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:MOUNTAIN O2 WR SRC FO

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Nubuck i papershkueshem nga uji dhe nejlon CORDURA®
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretani me densitet të dyfishtë
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Rezistente ndaj ujit
MASAT/NUMRAT: 40 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

BOTTICELLI BLUE S3 WR SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Kamoshi, e padepertueshme nga uji dhe dhe Pelhure BREATEX me teksture 3D, me ajrosje te larte
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbeshtetje kunder perdredhjes, DGUV 112 - 191, Lekure Italiane, Membrane GORE-TEX®, pa Metal , Rezistente ndaj ujit
MASAT/NUMRAT: 39 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

NO FLAME F2A CI HI3 SRC - A E P FO WRU WR CI HI HRO SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Fiore Ignifuga, e papershkrueshme nga uji, me mbrojtje ndaj prerjes
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Me gome nitrile perbrenda, rezistente deri ne +300°C (kontaktit 1 minute)
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbrojtje nga Ftohti, Me zinxhir, Rezistente ndaj nxehtesise, HRO, Lekure Italiane, Mbrojtese ndaj motorsharrave me zinxhir, Mbrojtese e majes, Rezistente ndaj ujit
MASAT/NUMRAT: 38 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

ASPHALT S2 P HRO HI SRA

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e stampuar e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan me efekt mbrojtes ndaj te nxehtit/Gome Nitrile rezistente ndaj temperatures deri ne + 300°C (kontaktit 1 minute)
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Rezistente ndaj nxehtesise
MASAT/NUMRAT: 39 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:Página 5 de 7