SCRAMBLE S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e perpunuar
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretani me densitet të dyfishtë
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Lekure Italiane
MASAT/NUMRAT: 39 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

ANDE UK S3 WR SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Nubuck Pull-up i papershkrueshem
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretani me densitet të dyfishtë
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbrojtese e majes, Rezistente ndaj ujit
MASAT/NUMRAT: 40 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

GUTTORM S1 P ESD SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure fiore
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU me rezistence te ulet elektrike
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Fibra Xhami, Jo metalike por me fibra xhami rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Pllake APT jo metalike - E pa depertueshme me rezistence te ulet elektrike
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbeshtetje kunder perdredhjes, DGUV 112 - 191, ESD, pa Metal
MASAT/NUMRAT: 36 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

LEONBERG S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lëkure fiore e papërshkueshme nga uji dhe pëlhurë e ajroseshme
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbeshtetje kunder perdredhjes, pa Metal
MASAT/NUMRAT: 38 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:GRENOBLE BROWN UK S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Nubuck Pull-up i papershkrueshem
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbeshtetje kunder perdredhjes, pa Metal
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

MYKONOS ESD S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lëkure e papërshkueshme nga uji dhe pëlhurë e ajroseshme, rrezistente ndaj bulzave
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU me rezistence te ulet elektrike
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Pllake APT jo metalike - E pa depertueshme me rezistence te ulet elektrike
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbeshtetje kunder perdredhjes, ESD, pa Metal
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

STIGE WHITE S2 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: ECOLORICA®; e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: 100% pa Metal, Mbeshtetje kunder perdredhjes, Rezistente ndaj kimikateve, Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 36 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

INCREDIBLE ESD S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Pelhure me ajrosje te larte
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: XL EXTRALIGHT®
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Fibra Xhami, Jo metalike por me fibra xhami rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Pëlhurë me mbrojtje polietileni - Zero depërtim me rezistence te ulet elektrike
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: BOA® Fit System, ESD
MASAT/NUMRAT: 39 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:RUN S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e perpunuar me vrima
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: XL EXTRALIGHT®
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Fibra Xhami, Jo metalike por me fibra xhami rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Pëlhurë me mbrojtje polietileni - Zero depërtim
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Lekure Italiane, pa Metal
MASAT/NUMRAT: 39 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

BUSTLE S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: TECHSHELL, pëlhurë inovative shumë e ashpër, rezistente ndaj konsumimit, e pa përshkueshme nga uji dhe me veti ajrosjeje
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: XL EXTRALIGHT®
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Fibra Xhami, Jo metalike por me fibra xhami rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Pëlhurë me mbrojtje polietileni - Zero depërtim
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: pa Metal
MASAT/NUMRAT: 39 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

AGILITY S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: pëlhurë e ricikluar RE PET e përzier me qëndrueshmëri të lartë poliamide, i papërshkueshëm nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: XL EXTRALIGHT®
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Fibra Xhami, Jo metalike por me fibra xhami rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Pëlhurë me mbrojtje polietileni - Zero depërtim
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: pa Metal
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

SOFT S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: pëlhurë e ricikluar RE PET e përzier me qëndrueshmëri të lartë poliamide, i papërshkueshëm nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: XL EXTRALIGHT®
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Fibra Xhami, Jo metalike por me fibra xhami rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Pëlhurë me mbrojtje polietileni - Zero depërtim
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: pa Metal
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:SKILL ESD S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: pëlhurë e ricikluar RE PET e përzier me qëndrueshmëri të lartë poliamide, i papërshkueshëm nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: XL EXTRALIGHT®
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Fibra Xhami, Jo metalike por me fibra xhami rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Pëlhurë me mbrojtje polietileni - Zero depërtim me rezistence te ulet elektrike
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: ESD, pa Metal
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

DISTANCE ESD S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: TECHSHELL, pëlhurë inovative shumë e ashpër, rezistente ndaj konsumimit, e pa përshkueshme nga uji dhe me veti ajrosjeje
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: XL EXTRALIGHT®
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Fibra Xhami, Jo metalike por me fibra xhami rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Pëlhurë me mbrojtje polietileni - Zero depërtim me rezistence te ulet elektrike
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: ESD, pa Metal
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

POSITION S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Nubuck Pull-up i papershkrueshem dhe nejlon CORDURA®
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: XL EXTRALIGHT®
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Fibra Xhami, Jo metalike por me fibra xhami rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Pëlhurë me mbrojtje polietileni - Zero depërtim
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: pa Metal
MASAT/NUMRAT: 39 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

KARMA YELLOW ESD S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: pëlhurë ekologjike 60% PET dhe lëkurë e papërshkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU me rezistence te ulet elektrike
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Fibra Xhami, Jo metalike por me fibra xhami rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Pëlhurë me mbrojtje polietileni - Zero depërtim me rezistence te ulet elektrike
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: ESD, pa Metal
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:Página 4 de 7