CARNERA S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: pëlhurë BREATEX me thurje 3D, shumë e ajrosshme dhe MICROTECH
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: DGUV 112 - 191
MASAT/NUMRAT: 36 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

BARTALI O1 SRC FO

PJESA E SIPERME E KEPUCES: pëlhurë BREATEX me thurje 3D, shumë e ajrosshme dhe MICROTECH
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: 100% pa Metal
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

BENEFIT O1 SRC FO

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Pelhure me ajrosje te larte
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbrojtese e majes
MASAT/NUMRAT: 39 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

BAYONET O2 HRO SRC FO

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure fiore e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Pulieretan/Gome Nitrile rezistente ndaj temperatures deri ne +300°C (kontaktit 1 minute)
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: 100% pa Metal, HRO, Lekure Italiane, Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:POLICE S3 HRO SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure fiore e papershkueshme nga uji dhe nejlon CORDURA®
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Pulieretan/Gome Nitrile rezistente ndaj temperatures deri ne +300°C (kontaktit 1 minute)
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Me zinxhir, HRO, Lekure Italiane, Sholle rezistente ndaj rreshkitjeve
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

TRISSINO S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e perpunuar me vrima
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Lekure Italiane
MASAT/NUMRAT: 36 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

ACE S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure dhe Pelhure BREATEX me teksture 3D, me ajrosje te larte
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Lekure Italiane
MASAT/NUMRAT: 36 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

JAMMING S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: TECHSHELL, pëlhurë inovative shumë e ashpër, rezistente ndaj konsumimit, e pa përshkueshme nga uji dhe me veti ajrosjeje dhe Lekure e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
MASAT/NUMRAT: 39 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:SWEEPER S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Pelhure me ajrosje te larte dhe Lekure
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme dhe nga gozhdat me diameter 3 mm
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: DGUV 112 - 191
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

START ESD S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: TECHSHELL, pëlhurë inovative shumë e ashpër, rezistente ndaj konsumimit, e pa përshkueshme nga uji dhe me veti ajrosjeje
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU me rezistence te ulet elektrike
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme dhe nga gozhdat me diameter 3 mm me rezistence te ulet elektrike
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: ESD, Mbrojtese e majes
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

TECHNICAL S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Nubuck i papershkrueshem
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretani me densitet të dyfishtë
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbrojtese e majes
MASAT/NUMRAT: 39 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

STEAL S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Nubuck i papershkrueshem
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretani me densitet të dyfishtë
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbrojtese e majes
MASAT/NUMRAT: 39 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:KONAN S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure fiore e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: pa Metal , Mbrojtese e majes
MASAT/NUMRAT: 39 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

CONSTANTINE S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure fiore me vrima
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: pa Metal , Mbrojtese e majes
MASAT/NUMRAT: 39 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

ALTIMETER S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e perpunuar me vrima
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretani me densitet të dyfishtë
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Lekure Italiane
MASAT/NUMRAT: 39 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

SCRAMBLE S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e perpunuar
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretani me densitet të dyfishtë
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Celik, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Lekure Italiane
MASAT/NUMRAT: 39 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:Página 3 de 7