NEW BARENTS S3 CI SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e stampuar e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretani me densitet të dyfishtë
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Fibra Xhami, Jo metalike por me fibra xhami rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbrojtje nga Ftohti
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

MODIGLIANI BLACK S3 CI SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure fiore e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Mbeshtetje kunder perdredhjes, Mbrojtje nga Ftohti, DGUV 112 - 191, pa Metal, Mbrojtese e majes
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

FRANKLIN BLACK SB E P FO SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Nylon AIRFREEDOM FABRIC me fortesi te larte, me ajrosje te larte dhe MICROTECH
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU me rezistence te larte elektrike
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Jo metalike me efekt kthim te larte rezistente ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Pllake APT jo metalike - E pa depertueshme me rezistence te larte elektrike
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: 100% pa Metal, Mbeshtetje kunder perdredhjes, DGUV 112 - 191
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

RECONVERTED S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: TEXPET, astar ekologjik 100% PET
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU e shoqeruar me POLY-GREEN
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme dhe nga gozhdat me diameter 3 mm
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:AREA S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e perpunuar me vrima
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU e shoqeruar me POLY-GREEN
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme dhe nga gozhdat me diameter 3 mm
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Lekure Italiane
MASAT/NUMRAT: 38 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

ZATOPEK S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure fiore e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: DGUV 112 - 191
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

PUSKAS S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure fiore e papershkueshme nga uji
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: DGUV 112 - 191
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

BRADDOCK S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Nubuck i papershkrueshem
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: DGUV 112 - 191
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:YASHIN S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure Nubuck i papershkrueshem
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretani me densitet të dyfishtë
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Lekure Italiane
MASAT/NUMRAT: 36 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

MEAZZA S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: MICROTECH i ajrosshem
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: DGUV 112 - 191
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

MONTI S3 SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: TECHSHELL, pëlhurë inovative shumë e ashpër, rezistente ndaj konsumimit, e pa përshkueshme nga uji dhe me veti ajrosjeje
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

GUERIN S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: Lekure e perpunuar me vrima
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretani me densitet të dyfishtë
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: DGUV 112 - 191, Lekure Italiane
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:MARCIANO S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: lëkurë kamoshi dhe pëlhurë BREATEX me thurje 3D shumë e ajrosshme
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: DGUV 112 - 191, Lekure Italiane
MASAT/NUMRAT: 39 - 47
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

PADEL S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: pëlhurë e ajrosshme dhe lëkurë kamoshi
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: Lekure Italiane, DGUV 112 - 191
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

OWENS S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: pëlhurë e ajrosshme dhe lëkurë kamoshi
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: DGUV 112 - 191, Lekure Italiane
MASAT/NUMRAT: 36 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:

PETRI S1 P SRC

PJESA E SIPERME E KEPUCES: pëlhurë BREATEX me thurje 3D, shumë e ajrosshme dhe MICROTECH
PJESA E POSHTEME E KEPUCES: Poliuretan/TPU
ELEMENTI MBROJTES I MAJES SE KEPUCES: Alumini, rezistent ne 200 J
PLLAKA E VENDOSUR NE SHOLLE: Jo metalike APT Plate - E pa depertueshme
PERFORMANCE E SHTUAR TEKNIKE: DGUV 112 - 191
MASAT/NUMRAT: 35 - 48
PJESA E POSHTME E SHOLLES:Página 2 de 7